Brandul Diverse vine în România

Dezvoltare internațională / Pentru 2024, conducerea companiei ETOS își dorește ca brandul Diverse să găsească parteneri de afaceri și să deschidă rețele de magazine în România, Bulgaria, Slovacia și Ungaria
Miercuri
06.03.2024
Diverse, un brand cunoscut în lumea modei, care activează cu succes pe piețele din Europa Centrală și de Est, caută parteneri în România.
 

Compania ETOS, fondată în 1993, căreia îi aparține brndul, se concentrează pe crearea de îmbrăcăminte confortabilă, de înaltă calitate și elegantă, pentru persoanele active. Diverse are 149 de magazine în franciză în Polonia. Extindendu-și amprenta, brandul a înființat nouă magazine în Ucraina și patru în Belarus. În plus, Diverse este angajată în comerțul cu ridicata din Germania, Estonia, Grecia și Republica Cehă.

Recunoscută ca fiind una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere a mărcilor de îmbrăcăminte casual de pe piața poloneză, ETOS promovează un mod activ de petrecere a timpului liber, în primul rând evenimente legate de sporturile extreme și competitive.

Alături de Diverse, ETOS dezvoltă mărci precum Diverse Extreme Team și Coalition (CLTN), care sunt disponibile în magazine clasice dar și în magazinul online.

Sistemul de franciză

Sistemul funcționează pe principiile tradiționale de franciză, legând cei doi parteneri printr-un acord care cuprinde transferul de know-how, supravegherea transformării și renovarii spațiilor, precum și inițierea și desfășurarea activităților operaționale.

Magazinele funcționează pe baza celor mai înalte standarde de vânzări, asigurând operațiuni eficiente și conferind un caracter distinctiv fiecărei unități. Aceste puncte de vânzare primesc asistență de vânzări, îndrumare operațională și asistență în activități promoționale.

Compania ETOS este foarte atentă când este vorba despre identitatea vizuală a magazinelor francizate și de utilizarea corespunzătoare a spațiului pentru vânzare.

Calea cooperării

Diverse oferă o gamă atrăgătoare de beneficii în cadrul sistemului său de franciză, fiind o alegere bună pentru potențialii parteneri. Iată o detaliere a ceea ce oferă Diverse și de ce să devenii partener este o oportunitate valoroasă.

1. Structura de plată întârziată - Partenerii beneficiază de un sistem unic de plată întârziată, permițând o amânare cu șase luni a plății pentru prima expediere de produse. Livrările ulterioare sunt plătite la un interval de trei luni, oferind flexibilitate financiară pentru francizați.

2. Design personalizat al magazinului - Diverse le cere designerilor săi de interior să creeze un proiect unic pentru fiecare magazin. Rezultatul constă în faptul că fiecare magazin reflect o ambianță individualizată și plăcută din punct de vedere estetic.

3. Prețuri flexibile - Partenerii au autonomie, respectiv posibilitatea de a-și stabili prețurile. Această facilitate le permite să se adapteze la condițiile pieței locale și să răspundă nevoilor și așteptărilor specifice ale clienților.

4. Configurare individuală a vânzărilor - Recunoscând natura diversă a piețelor și a comportamentelor clienților, Diverse le permite partenerilor să stabilească propriile strategii de vânzări, astfel încât să se plieze pe cerințele specifice zonei.

5. Suport de marketing complet - Partenerii au acces deplin la o gamă diversificată de materiale de marketing. Aceasta include conținut promoțional, branding și materiale publicitare, dând astfel posibilitatea partenerilor să dezvolte campanii de marketing eficiente și să îmbunătățească vizibilitatea mărcii.

6. Echipe de asistență dedicate - Diverse oferă suport complet prin marketingul vizual și managerii regionali. Acești profesioniști dedicați ajută partenerii în optimizarea merchandisingului vizual și dă îndrumări cu privire la strategiile regionale, asigurând o prezență coerentă și de succes a mărcii.

7. Acces la platforma B2B - Partenerii beneficiază de acces la platforma B2B, facilitând tranzacțiile simplificate. Această platformă îmbunătățește eficiența în procesele de comandă și promovează comunicarea fără întreruperi între parteneri și marcă.

Sistemul de franciză Diverse oferă o combinație de flexibilitate financiară, libertate creativă și suport cuprinzător, făcându-l o propunere atractivă pentru antreprenori.

Cerințe pentru un potențial francizat

Un potențial francizat trebuie să aibă experiență în vânzări și cunoștințe despre piața de retail, dar experiența în industria de îmbrăcăminte nu este necesară.

Amplasarea locațiilor este foarte important, acestea trebuind să fie situate în zone cu trafic, cum ar fi mall-urile și străzile principale din centrul orașului. Suprafața totală necesară a unui magazin în franciză pleacă de la 150 de metri pătrați, adaptându-se la dimensiunea orașului și la atractivitatea locației alese.

Solicitanții ar trebui să aibă licențele necesare pentru a tranzacționa în spațiile selectate și să fie pregătiți financiar pentru a adapta și echipa magazinul conform standardelor ETOS.

Un avantaj este că franciza Diverse nu are licență și taxe inițiale. Costul pentru francizat este cel al închirierii spațiilor, renovării acestuia, mobilier și personal angajat.

Calitățile necesare ale potențialilor parteneri includ fiabilitatea, motivația puternică, o perspectivă pozitivă asupra viitorului și dorința de a se angaja într-un parteneriat de afaceri cu un colaborator reputat, cum este ETOS.

Planuri de dezvoltare

În 2024, planul strategic vizează stabilirea de parteneriate de afaceri și extinderea rețelei de retail a diverse pe piețele din România, Bulgaria, Slovacia și Ucraina. Intenționăm să oferim și în aceste țări produse care să răspundă preferințelor și cerințelor clienților, contribuind astfel la succesul mărcii”, a declarat Olga Nosko, export manager al ETOS.

Antreprenorii interesați de franciză pot afla mai multe informații accesând Catalogul de prezentare Diverse.


Fără licență și taxe inițiale / Costul pentru francizat este cel al închirierii spațiilor, renovării, mobilierului și angajării personalului
Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Primăvara asta se poartă formele!

ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai...

3 Declaratii
Final 08.01.2023
Pas cu pas spre vestul Capitalei

Investiția în criptovalută oferă un venit foarte bun. Am propria experiență de a lucra cu diferite platforme de tranzacționare, însă instaforex review...

3 Declaratii
Final 09.01.2020
Dariusz Milek, fondatorul CCC: ”Suntem mulţumiţi de rezultatele din România”

Am cumparat si eu produce CCdar deocamdata sunt multumita.Cu schimbatul e mai greu , am patit-o si eu dar era alta firma...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Dariusz Milek, fondatorul CCC: ”Suntem mulţumiţi de rezultatele din România”

Precis ati nimerit peste un lucrator dezinteresat,daca ar fi fost un  adevarat  comerciant incerca sa va ajute si cu un simplu telefon va rezolva problema ,dar la noi suntem...

3 Declaratii
Final 28.04.2015
Dariusz Milek, fondatorul CCC: ”Suntem mulţumiţi de rezultatele din România”

In urma cu 4 zile am cumparat o pereche de pantofi pt un nepotel,de la magazinul ccc din Oradea.Din nefericire i am cumparat mai mari cu un nr ,am incercat sa i schimb la Cluj...

3 Declaratii
Final 07.04.2015
Vin englezii

Ii primim cu binecunoscuta ospitalitate romaneasca.Le amintim ca romanii care muncesc pentru ei au fost siliti de nevoi sa munceasca din greu  pentru ei si nu trebuie...

2 Declaratii
Final 15.03.2015
Vin englezii

Din informatiile mele stiu ca englezii sunt intai practici si apoi eleganti,la noi are prioritate partea financiara...

2 Declaratii
Final 13.03.2015
Românilor le plac brand-urile poloneze

Incaltamintea e la mare cautare iar cand mai sunt si reduceri ...nu te poti abtine..

3 Declaratii
Final 28.01.2015